Online MağazalarPanel Çit Mağazaları kategorisinde 588 ilan bulundu.
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat İlan Tarihi Adres
Panel çit 5x15 göz aralığı 4 mm - 4.5 mm - 5 mm tel kalınlığı olan duvar üstü veya toprak zeminler için kullanılan tel örgü ürünlerinden birisidir. Panel çit genellikle bahçe, işyerleri, araziler, ve benzeri alanların güvenliğini sağlamak amacı ile kullanılan metal tel çit ürünüdür. Bahçe duvarı, Beton zeminler ve Toprak zeminler için uygulanabilen ürüne panel çit denilir.
Panel çit teli standart ebatları şu şekildedir, 50 cm - 75 cm - 100 cm - 120 cm - 150 cm - 200 cm yüksekliği ve 200 cm ile 250 cm uzunluğu olan tel örgü ürünlerinden birisidir. Standart yeşil renkleri olasa bile her renk için imalatı yapılabilen metal çit ürünüdür.
Panel çit duvar üstü uygulaması (Beton zeminler) direklerin ayaklarını 4 adet çelik dübel ile beton zemine sabitlenir ve montaj aparatları klips ve vidalar ile direklerin tel ile bağlantısı sağlanır. Panel çit toprak zeminlerde 40 cmlik çukur açılır ve direklerin dibine beton dökülerek panel çit direğinin sağlam bir şekilde zemine uygulanmasına yardımcı olur.

Panel çit fiyatları - Panel tel çit - Panel bahçe çiti - Panel çit firmaları - Panel çit ustaları - Panel çit fabrikaları - Panel çit imalatçı firmaların sergilendiği Panel Çit kategorisinde yüzlerce ürün ve birbirinden farklı modelleri bulabilir ve bütçenize göre araştırmalarınızı yapabilirsiniz. Panel çit günümüzde apartman siteleri ve çevre duvarları üzerinde yoğun olarak gördüğümüz ürünlerin arasında çok yükselişte olan bir ürün grubudur. Ürünlerin birbirine benzemesi sizleri yanıltmamalıdır bu ürünlerin birbirinden farklı kalitede olduğunu unutmayınız. 

Panel çit ürünleri galvanizli tel ile üretilmektedir bu hali ile ürünlerin tel kalınlıkları firmadan firmaya değişiklik gösterebilir sizler bu durumda bahçenize yapılacak çitin tel kalınlığı ve teknik özelliklerinin araştırmasını ilan detayından incelemelisiniz ve fiyatları buna göre değerlendirmelisiniz. Panel tel çit ürünleri galvaniz üzeri elektro statik fırın toz boyalı ve galvaniz üzeri pvc kaplamadan oluşmaktadır. Tel kalınlığı ve kullanılacak direklerin galvaniz kaplama olup olmadığı ürün fiyatlarında fark yaratabilir örneğin bir panel çit fiyatını uygun diğer firmanın ürününü pahalı görüyorsanız ilan detayından ürün özellikleri kesinlikle incelenmelidir. Dekoratif Panel çit modelleri hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız ilan detaylarında bulunan çitin özelliklerine göz atmanızı tavsiye ederiz.